Friday, September 7, 2012

Κέντρο Καταγραφής και Ευρετήριο Ντοκουμέντων Εγκλημάτων κατά του Ελληνικού Λαού

 
« Στα πλαίσια της δήλωσης του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης ότι για να κινήσει οποιαδήποτε ποινική διαδικασία περί εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος των Ελλήνων θα πρέπει εμείς, οι Έλληνες Πολίτες σύσσωμοι ως Ελληνικός Λαός να του παράσχουμε περαιτέρω στοιχεία, μαρτυρίες, δικογραφίες και ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν το εύρος και την βαρύτητα των εγκλημάτων αυτών όπως διαπράττονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστοχώρο.
 
   Πρόκειται να αποτελέσει την συγκέντρωση κάθε εγκληματικής ενέργειας που μπορούμε να τεκμηριώσουμε είτε μέσω μαρτυριών είτε μέσω δικογράφων, εγγράφων, πορισμάτων, εκκλήσεων διεθνών και εγχωρίων ομάδων, παραγόντων και/ή οργανώσεων και κυρίως των μεμονωμένων Ελλήνων Πολιτών, που θα στέλνεται είτε σε δεσμίδες είτε μεμονωμένα στο γραφείο του εισαγγελέα στην Χάγη αλλά επίσης και σε κάθε αρμόδια εγχώρια και διεθνή αρχή ώστε κανείς να μην μπορεί να ισχυρισθεί τεκμηριωμένα και χωρίς να ψεύδεται ότι δεν ήξερε και δεν συνετέλεσε στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού πρώτα αλλά και των υπολοίπων Λαών για χάρη της ίδιας τάξης που στην μοντέρνα Ιστορία της Ανθρωπότητας αιματοκύλησε τόσες φορές την γη.

   Κάθε καταγγελία, κάθε πειστήριο, κάθε έγγραφο θα είναι εδώ διαθέσιμο και προσβάσιμο για πάσα νόμιμο χρήση σε κάθε άτομο/Πολίτη τόσο εγχωρίως όσο και διεθνώς. Έτσι, θα χτίσουμε όλοι μαζί μία από τις πληρέστερες καταγραφές των ανομιών, εγκλημάτων και παρανόμων σχεδίων τα οποία εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται προς την υποδούλωση, τον εξανδραποδισμό και την εν τέλει εξόντωση του Έθνους μας, όχι μόνο απλώς για να την αποτυπώσουμε αλλά για να την χρησιμοποιήσουμε ως όπλο με το οποίο όχι μόνο θα πάρουμε πίσω νομίμως και δικαιωματικώς κάθε τι που μας εκλάπη διαχρονικά, αλλά θα θεραπεύσουμε επιτέλους το κατεστημένο της άρσης του Κράτους Δικαίου με την άμεση πρόσβαση όλων των Πολιτών σε κάθε θέμα της Δικαιοσύνης ανά πάσα στιγμή.

    Με αυτόν τον κόμβο, πολεμάμε και εξουδετερώνουμε το όπλο της συγκάλυψης και της παραπληροφόρησης μέσω της μη δημοσιοποίησης ( παράνομα ) των θεμάτων που διέπουν τις ζωές μας ερήμην μας.

    Με την δύναμη που μας δίνει το 120Σ, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και το Έθνος μας, ηγούμενοι της Ανθρωπότητος σε έναν πόλεμο αφανή που μέτωπο έχει τα δικαστήρια και τα ‘χαρτιά’ αλλά που αιματοκυλεί εξίσου πολύ όπως τα τάνκς και τα πολυβόλα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.»


 +++

Σημείωση Ηράκλειου Οιωνού:


"Άρθρο 120

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.


2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
 

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
 

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."