Monday, April 9, 2012

Πώς έκλεψαν τα λεφτά μας


«Σαν» κοινοί κλέφτες έκλεψαν τα λεφτά των ασφαλισμένων για να τα κουρέψουν στην συνέχεια.


+++

Στο «κούρεμα» των καταθέσεων του ταμείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου με τίτλο «Πώς έκλεψαν τα λεφτά μας».

Ο Σύνδεσμος αναφέρει:

«Χωρίς να μας ρωτήσουν, χωρίς να το καταλάβουμε, ο κος Βενιζέλος και ο κος Κουτρουμάνης μάς κούρεψαν τα λεφτά μας με ψιλή μηχανή. Λεφτά των εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων, χρήματα βγαλμένα με ιδρώτα, τα οποία τα δίναμε για να έχουμε ένα εφάπαξ στην εικοσαετία και τα οποία μας υποχρέωνε το κράτος να τα έχουμε στην Τράπεζα Ελλάδος και πουθενά αλλού.

Τα είχαμε στην Τράπεζα Ελλάδος, 330 εκατομμύρια ευρώ και ξαφνικά ειδοποιούν το ΤΑΠΙΤ όπου πήγαν και το τέως ΤΑΞΥ ότι η Τράπεζα Ελλάδος τα χρήματά μας τα είχε μετατρέψει σε ομόλογα χωρίς να ρωτήσει κανένα και τα κούρεψε κατά 53,5%».


Η ανακοίνωση καταλήγει:

«Αυτή η κλοπή βέβαια δεν θα περάσει έτσι, αλλά δεν φτάνει αυτό. Προχωρούν και στην κατάργηση του ειδικού λογαριασμού ξενοδοχοϋπαλλήλων, ώστε να πάρουν και από εκεί όσα χρήματα υπάρχουν. Ευτυχώς, οι εκλογές θα είναι σύντομα για να πληρώσουν για ό,τι έχουν κάνει μέχρι τώρα, αλλά τα κλεμμένα χρήματα θα επιστραφούν πότε;».