Friday, February 10, 2012

*** ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ *** - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ! Αποκαλύπτονται οι προθέσεις της Γερμανίας!


Ο Ηράκλειος Οιωνός έχει άλλη μια αποκλειστική είδηση και σας την μεταφέρει όσο πιο άμεσα μπορεί.

Το Πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι TVi24 κατάφερε να καταγράψει χθες, 09/02/2012 στο Eurogroup, την συνομιλία που είχε ο Πορτογάλος Υπουργός Οικονομικών Vitor Gaspar (Βιτόρ Γκασπάρ) με τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Wolfgang Schaeuble (Βόλφγκανγκ Σόιμπλε) .

Στο βίντεο ακούγονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οι προθέσεις των Γερμανών!

Μεταφράζουμε από την ιστοσελίδα http://www.zerohedge.com

«Μια απίστευτα ειλικρινή και ανεπίσημη συζήτηση κατάφερε να καταγράψει βίντεο το τηλεοπτικό κανάλι TVi24 της Πορτογαλίας. Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Wolfgang Schaeuble κάνει «νεύμα» στον Πορτογάλο υπουργό Οικονομικών κ. Vitor Gaspar ότι μετά την ελληνική διαπραγμάτευση η Γερμανία θα χαλαρώσει τους όρους του προγράμματος χρηματοδοτικής βοήθειας για την Πορτογαλία. Αν και ο ήχος δεν είναι πολύ καλός, είναι σαφές ότι ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών λέει ότι θα πρέπει να παραμείνουν αποφασιστικοί έναντι της Ελλάδα, προκειμένου να διατηρηθεί μια φαινομενική «σοβαρότητα» με τους συναδέλφους του στο Ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και τον Γερμανικό λαό. Φαίνεται ότι αφού θα έχουν στριμώξει τους Έλληνες (σας θυμίζει κάτι η Lehman brothers?), τότε (και μόνο τότε) θα μπορούν να (και θα) βοηθηθούν οι Πορτογάλοι. Ίσως μια «σκληρή» (?) χρεοκοπία να είναι η εξέλιξη που αναμένουν, με την προϋπόθεση ότι μετά θα αποφύγουν την μετάδοση με κάποιο τρόπο (των προβλημάτων στην Ευρωζώνη προφανώς) …»

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις προθέσεις τους, όπως και δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ το τι πρέπει να κάνουμε για να τα αποφύγουμε! ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την πηγή των παραπάνω -> http://www.zerohedge.com/news/schaeuble-blesses-gaspar-german-finmin-promises-rescue-portugal


Εδώ να δείτε το επίμαχο βίντεο ->


Και εδώ να διαβάσετε άρθρο της εφημερίδας PUBLICO -> http://economia.publico.pt/Noticia/gaspar-agradece-disponibilidade-alema-para-flexibilizar-ajuda-a-portugal-1533079


http://irakleios-oionos.blogspot.com/