Thursday, March 15, 2012

Μακεδονική γλώσσα σε σελίδα του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)


Σε σελίδα του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" και συγκεκριμένα στις κρατήσεις εισητηρίων -> http://www.thessalonikiairport.gr/tickets/  μπορεί όποιος θέλει να επιλέξει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα ως επιλογή, για να κλείσει εισητήρια!


Αφού αυτοί οι ανεγκέφαλοι κύριοι / κυρίες δεν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα ... ας τους το θυμίσουμε εμείς.

Στείλτε τα μηνύματα σας στις εξής email διευθύνσεις και απαιτήστε να αλλαχτεί ΑΜΕΣΑ η αναφορά σε μακεδονική γλώσσα!

info@thessalonikiairport.gr
kacmtl@otenet.gr
kacmdgov@otenet.gr


*** ΑΝΑΝΕΩΣΗ *** 16/03/2012

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου μας διαβεβαίωσαν ότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την επίσημη σελίδα του αεροδρομίου, η οποία είναι η www.hcaa.gr ,και ότι προσπαθεί να πλασαριστεί ως επίσημη.  Του ζητήσαμε να κάνουν καταγγελία στο "Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΠ-ΙΤΕ)" - https://grweb.ics.forth.gr/ και ποιο συγκεκριμένα στο email complaint-hostmaster@ics.forth.gr ώστε να διακοπεί η σύνδεση της σελίδα το συντομότερο.

Καλούμε τους αναγνώστε μας να στείλουν μαζικά μήνυμα στο "Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΠ-ΙΤΕ)" ώστε να καταγγελθεί η σελίδα http://www.thessalonikiairport.gr ως πλαστή.