Monday, January 16, 2012

Αίσχος για τον Δήμο Πειραιά! - ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ο Δήμος Πειραιά έδειξε το απάνθρωπο πρόσωπο του, διώχνοντας 2 άστεγους από την παραλία του Παρασκευά στην Καστέλα, μέσα στο κρύο ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ που θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι. Η δημοτική αστυνομία, μαζί με την "κανονική" αστυνομία, τους έδιωξαν και τους ζήτησαν να μαζέψουν τα λιγοστά υπάρχοντα τους και να φύγουν από την είσοδο της σπηλιάς που έμεναν, μέσα σε δυο σκηνές, εκτεθειμένοι στα στοιχεία της φύσης. Μόνο ΚΤΗΝΟΣ πρέπει να είσαι για να αδιαφορείς για 2 συνανθρώπους σου που οι περιστάσεις τους ανάγκασαν να βρεθούν στον δρόμο.

ΑΙΣΧΟΣ κ. Μιχαλολιάκο, ΑΙΣΧΟΣ για τον Δήμο σας, ΑΙΣΧΟΣ για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ του Δήμου Πειραιά, και ΑΙΣΧΟΣ για την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Ο Δήμος Πειραιά και εσείς προσωπικά κ. Μιχαλολιάκο πρέπει, έστω και την ύστατη στιγμή, να κάνετε το ΚΑΘΗΚΟΝ σας και να προστατέψετε αυτούς τους συμπολίτες μας γιατί σήμερα το βράδυ οι καιρικές συνθήκες στην Αττική θα είναι ΠΟΛΙΚΕΣ. Το μόνο που γνωρίζω για το που θα βρίσκονται αυτά τα 2 νέα παιδιά σήμερα το βράδυ είναι μια γρήγορη αναφορά που έκανε ο ένας τους (Γιώργος το μικρό του) και μου είπε μαζεύοντας τα λιγοστά υπάρχοντα του, ότι θα πάει στον «ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ».

Θα είσαστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ υπεύθυνος κ. Δήμαρχε εάν κάποιο από αυτά τα παιδιά πάθει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σήμερα το βράδυ!

Χρήστος ...

τηλ. επικοινωνίας 6972-...


+++

Δευτέρα 11:40 πμ.

Πριν από λίγο έλαβα τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Μιχαλολιάκο, που με διαβεβαίωσε ότι θα εντοπιστούν οι άστεγοι στον «ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ» ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο με έξοδα του Δήμου. Τον άκουσα να δίνει εντολή σε άλλη τηλεφωνική γραμμή ώστε να σπεύσει ο υπεύθυνος του δήμου στην παραπάνω περιοχή για να βοηθηθούν οι άστεγοι. Ελπίζω πραγματικά να είναι έτσι όπως τα λέει ο δήμαρχος και να μπορέσουν, έστω και σήμερα , οι άστεγοι να μείνουν κάπου ζεστά.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, για την άμεση ανταπόκριση του.